Een nieuw seizoen, een frisse start voor ‘ De Harmonie’

Een nieuw seizoen, nieuwe start en nieuwe kansen en dat is zeker zo voor onze vereniging!

Voor de vakantie hebben wij afscheid moeten nemen van Albert van Wijk als dirigent. Door gezondheidsproblemen kan Albert op dit moment niet meer dirigeren. Een grote klap voor de vereniging, en wij wensen ook vanaf hier Albert alle gezondheid toe en willen hem natuurlijk bedanken voor alles wat hij de laatste jaren voor onze vereniging heeft gedaan!

Naast het zoeken van een nieuwe dirigent hebben wij ook gezocht naar een nieuwe passender locatie om te repeteren, waar ook onze opslag zou kunnen staan. We zijn blij om te kunnen vermelden dat we in beide zoektochten zijn geslaagd!

Vanaf vanavond repeteren wij elke maandagavond vanaf 19:30 uur in cultuurhuis Odeon onder leiding van Frank Ritsema.

Odeon Frank Ritsema

Ook zijn we verheugd dit seizoen nieuwe muzikanten te mogen ontmoeten, maar met een grotere repetitieruimte is er natuurlijk altijd ruimte voor meer leden!

Met een druk programma de komende tijd hopen wij u snel te mogen ontmoeten. Als nieuwe muzikant of om u te mogen laten genieten van onze hobby; muziek maken!

Groepsfoto 2014

Een reactie: